Филм Плус изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023
Бр.63 – Декември 2022
Бр.62 – Ноември 2022
Бр.61 – Септември/Октомври 2022
Бр.60 – Јули 2022
Бр.59 – Јуни 2022
Бр.58 – Мај 2022
Број 57 – Април 2022
Бр. 56 – Март 2022
Бр.55 – Февруари 2022
Бр.54 – Јануари 2022
Бр.53 – Декември 2021
Бр.52 – Ноември 2021
Бр.51 – Октомври 2021
Бр.50 – Септември 2021
Бр.49 – Август 2021
Бр.48 – Јули 2021
Бр.47 – Јуни 2021
Бр.46 – Мај 2021
Бр.45 – Април 2021
Бр.43/44 – Ноември/Декември 2020
Бр.41/42 – Септември/Октомври 2020
Бр.39/40 – Јули/Август 2020
Бр.37/38 – Мај/Јуни 2020
Бр.36 – Март 2020
Бр.35 – Февруари 2020