Бр.54 – Јануари 2022

Во овој број ќе читате:

Македонски филмови во 2022
Рецензија - Сестри
Апсурдот на културните буџети
Фијаско на Златните глобуси
Горан Столевски - Повторно на „Санденс“
West side story

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023