КАРЛОВИ ВАРИ

Најново издание

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023

Во овој број ќе читате:

Инфлуенсерите на фестивалите
57. Фестивал во Карлови Вари
Македонски филмови на Синедејс
Рецензии - Чудовиште и Обичните
Коментар по повод филмот „М“
Арапски филмови - Синиот кафтан
Свиркачите и нивните приказни
Феноменот Барбенхајмер
Почнува Сараевски фестивал
70 години Пулски фестивал

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Новости

НА ЗАПАД НИШТО НОВО – Агенција за филм и понатаму е „најдобра, најуспешна и најефикасна во работењето“, а некои си таму институции со „паушални обвинувања“ сакаат да ја дискредитираат

Филм Плус изданија

Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023
Бр.63 – Декември 2022
Бр.62 – Ноември 2022
Бр.61 – Септември/Октомври 2022
Бр.60 – Јули 2022
Бр.59 – Јуни 2022
Бр.58 – Мај 2022
Број 57 – Април 2022
Бр. 56 – Март 2022
Бр.55 – Февруари 2022