Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023

Во овој број ќе читате:

Во овој број ќе читате:
Интервју Слаѓана Вујошевиќ,
Номинации за Оскар,
Берлинале отворање,
Награди Златен глобус,
Македонски филмови во 2022

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.63 – Декември 2022