КАН 2023

Најново издание

Бр. 68 – Мај 2023

Во овој број ќе читате:

Стоечки овации за Џони Деп во Кан
„Златна палма“ по трет пат доби жена
Класик што го одбележал Кан
Рецензии: „Нешто слатко“ и
„Преекспонирано“
Интервју со Кристијан Пецолд
Фестивали во Линц и во Грац
Петто издание на ФИЛМАЈ
Светски премиери
Коментари: Наши филмски состојби

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Новости

Колку повеќе реакции, толку поголема моќ за ДФРМ

Филм Плус изданија

Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023
Бр.63 – Декември 2022
Бр.62 – Ноември 2022
Бр.61 – Септември/Октомври 2022
Бр.60 – Јули 2022
Бр.59 – Јуни 2022
Бр.58 – Мај 2022
Број 57 – Април 2022
Бр. 56 – Март 2022
Бр.55 – Февруари 2022
Бр.54 – Јануари 2022