Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023

Во овој број ќе читате:

Инфлуенсерите на фестивалите
57. Фестивал во Карлови Вари
Македонски филмови на Синедејс
Рецензии - Чудовиште и Обичните
Коментар по повод филмот „М“
Арапски филмови - Синиот кафтан
Свиркачите и нивните приказни
Феноменот Барбенхајмер
Почнува Сараевски фестивал
70 години Пулски фестивал

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023
Бр.63 – Декември 2022