Бр. 68 – Мај 2023

Во овој број ќе читате:

Стоечки овации за Џони Деп во Кан
„Златна палма“ по трет пат доби жена
Класик што го одбележал Кан
Рецензии: „Нешто слатко“ и
„Преекспонирано“
Интервју со Кристијан Пецолд
Фестивали во Линц и во Грац
Петто издание на ФИЛМАЈ
Светски премиери
Коментари: Наши филмски состојби

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023
Бр.63 – Декември 2022