Бр. 66/67 – Март/Април 2023

Во овој број ќе читате:

Во овој број ќе читате:
Оскари - здодевни и безлични
Интервју: Сергеј Лозница
Коментар: Криминалот во филмот
Осврт 73. Берлинале
Рецензии: Китот, Фабелманови
Македонска претпремиера Так-Так
Документарен филм во Солун

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023
Бр.63 – Декември 2022