Бр.63 – Декември 2022

Во овој број ќе читате:

Номинации за „Златен глобус“
Фаворит - „Баншите на Инишерин“
Рецензија за „Кајмак“
Нов филм на Џафар Панахи
Филмска репортажа за Талин
Интервју: Игор Алексов

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023