Бр.62 – Ноември 2022

Во овој број ќе читате:

Интервју - Илдико Ењеди
Рецензии - Мими и Снежана...
Магарето и Златната палма
Филмски работилници во Гевгелија
Македонија во Каиро
Прстените на моќта
Омаж за Годар

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023