Бр.61 – Септември/Октомври 2022

Во овој број ќе читате:

25 години Скопски фестивал
Книга со рецензии - „Дух во школка“
Дрим шорт - Соочување со минатото
Од овој број коментари - ЕУ и ние
Венеција 2022
Разговор со Душан Ковачевиќ
Илдико Ењеди во Скопје

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023