Бр.60 – Јули 2022

Во овој број ќе читате:

Од високо подобро се гледа
Интервју - Даријан Пејовски
Фестивал - Карлови Вари
Ексклузивно - Инсбрук и Кан
Демократското ниво во културата

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023