Бр.59 – Јуни 2022

Во овој број ќе читате:

Cannes 2022
Златна Палма за Рубен Естлунд
Јубилеј - Убиство по броеви
Македонски кратки филмови во Загреб
Измир - Почест за Мето Јовановски
Златен објектив за филмската критика

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023