Бр. 56 – Март 2022

Во овој број ќе читате:

Рецензија - Загубена ќерка
Во пресрет на Оскарите
Клучни прашања во културата
Берлинале со контроверзии
Ексклузивно - Леила Хатами
Интервју - Вардар Тозија

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023