Бр.55 – Февруари 2022

Во овој број ќе читате:

Берлинале во чест на Фасбиндер
Пропуштена шанса за Македонија
Инатервју - Дејвид Боневил
Кристијан Ристески на „Слемденс“
Во трка за главна женска улога

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023