Бр.50 – Септември 2021

Во овој број ќе читате:

Македокс успешна приказна
Херцег Нови, Карлови Вари, Сараево
Тема - Дигитализација и филмот
Белмондо Филмска икона
Интервју: Роберт Насков
Рефет Абази, Теута Ајдини

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023