Бр.49 – Август 2021

Во овој број ќе читате:

Рецензија - Каде одиш, Аида?
Вадим Перелеман - Персиски лекции
Интервју - Зоран Стојковски
Омаж - Сабина Ајрула Тозија
„Синедејс“ и „Дрим шорт“ уриваат граници

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023