Бр.48 – Јули 2021

Во овој број ќе читате:

Македонскиот роман и филмот
Уневска во жири за арапски филм
Сара Климоска - Ѕвезда во подем
Дрим шорт - Јаков Попоски
Кан 2021
Македонија во трка за „Златна палма“

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023