Бр.47 – Јуни 2021

Во овој број ќе читате:

Булингот на филмот
Македонска филмска авангарда
Феноменот на Фросина
Нашите филмски небулози
Маргарет Кавали и Енди Мекдауел - Ексклузивно со новата холивудска ѕвезда
Џоди Фостер ги отвора и Берлин и Кан

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023