Бр.45 – Април 2021

Во овој број ќе читате:

Разговор - Антонио Велјановски
Македонски филмски состојби
Прв регионален фестивал
Сараево - Филм фестивал
Кој е вистинскиот фаворит „Манк“ или „Земја на Номадите“?

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023