Бр.43/44 – Ноември/Декември 2020

Во овој број ќе читате:

Премиера на Хомо
Филмските фестивали во процеп
Промашувања на Агенција за филм
Тема - Чудовиште во човекот
Авангардни филмови на Виенале
Дрим шорт - Нема откажување
Шон Конери - Џемс Бонд му беше судбина
Ексклузивно - Нина Хос

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023