Бр.41/42 – Септември/Октомври 2020

Во овој број ќе читате:

Коментар - Браќа Манаки
Репортажа - Преекспонирано
Сиднејс - Под отворено небо
Омаж - Јиржи Менцел
Разговор - Леон Ристов
Оливија де Хевиленд
Ексклузивно - Венеција
Меланија го претвори сонот во стварност
Интервју - Александар Пејовски

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023