Бр.39/40 – Јули/Август 2020

Во овој број ќе читате:

Филмот е ставен на пауза
Македонија во жири на Кански фестивал
Омаж - Енио Мориконе
Интервју - Игор Христов
„Браќа Манаки“ ќе има или ќе нема
Класика - Булевар на самракот
За кого работи Агенцијата за филм?
Ексклузивно интервју - Матилда Анро

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023