Бр.37/38 – Мај/Јуни 2020

Во овој број ќе читате:

Најдобриот арапски филм - Син
Корона и македонските филмови
Легенда - Макс фон Сидов
Белградски Фест
Разговор - Ханис Багашов
Шеесет години - Психо
Ексклузивно интервју Агњеша Холанд - Филмовите денеска се медиокритетски
Ферара - Дефо е доволно луд да работи со мене

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023