Бр.36 – Март 2020

Во овој број ќе читате:

Берлин - Блед јубилеј
Замина - Макс фон Сидов
Медена земја - Огледало на светот
Филмската критика и парите
Интервју - Георги Унковски
Фелини - Бесмртниот гениј
Чувството на различно перципирање на времето
Наградените на 70. Берлинале

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023
Бр.63 – Декември 2022
Бр.62 – Ноември 2022
Бр.61 – Септември/Октомври 2022