Бр.35 – Февруари 2020

Во овој број ќе читате:

Феноменот на Медена земја
Оскари - Галерија
Реакции на критичарите
Берлинале со скандали
Омаж - Неда Арнериќ
Заминување на легендата
Оскаровската ноќ донесе и однесе многу соништа

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023