Број 57 – Април 2022

Во овој број ќе читате:

Македонската премиера Баскет
Тврдината Европа
Коментар - Луѓе без биографии
Омаж - Вилијам Харт
Ексклузивно: Мохасен Макмалбаф - Авганистан е срам за светот
Контроверзни Оскари

Кликнете на сликата за да го отворите изданието!

Други изданија

Бр. 69/70 Јуни/Јули 2023
Бр. 68 – Мај 2023
Бр. 66/67 – Март/Април 2023
Бр.64/65 – Јануари/Февруари 2023